FIT MICHAŁKI

Z przepisu wychdzi około 10-12 cukierków. 10 minut pracy + 1h godzina w zamrażarce.

Składniki
MICHAŁKI
  • 1 łyżka stałego oleju kokosowego
  • 2 duże łyżki masła orzechowego z kawałkami orzechów
  • 2 łyżki jogurtu greckiego
  • 6 łyżek mąki kokosowej
BIAŁA CZEKOLADA
  • 4 łyżki stałego oleju kokosowego
  • 4 płaskie łyżki odżywki białkowej
Instrukcje
MICHAŁKI
  1. Olej rozpuść z masłem.

  2. Wymieszaj z jogurtem. Możesz dodać szczyptę soli i kawałki orzechów.

  3. Stopniowo dodawaj mąkę kokosową do uzyskania gęstej konsystencji.

  4. Uformuj batoniki i włóż do zamrażarki na około 1h.

BIAŁA CZEKOLADA
  1. Aby uzyskać białą czekoladę, rozpuśćolej kokosowy i dodaj odżywkę białkową. Wymieszaj. Polej batoniki i odczekaj chwilę aż polewa zastygnie.